Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedávno zemřelý bývalý ministr národní obrany Vacek na základě zrušení vedoucí úlohy KSČ v ústavě Federálním shromážděním 29. listopadu 1989 vydal rozkaz k ukončení činnosti všech organizací KSČ v armádě i zrušení politického aparátu ČSLA. Urban to holt prostě zapomněl anebo neuměl počítat.

0 0
možnosti

To, že je zrušena někde nějaká základní organizace neznamená, že nutně musí pozbýt členství všichni její členové, kteří patří do celostátní organizace.

Mohou kupříkladu přejít jinam.

;-)

1 1
možnosti
Foto

Já bych panu autorovi položil tuto otázku:

Byl jste před r. 1990 členem ROH, SČSP, LM, BSP, KRB, ČSM, SSM, SVAZARMu, Mysliveckého sdružení, státním zaměstnancem, členem SNB, vojínem či nějakou vyšší šarží, zastupitelem s nějakou funkcí Národního výboru, vedoucím pracovníkem v podniku, atd?

Těším se na odpovědi.

1 0
možnosti
Foto

No když to napsal Jan Urban, tak to bude pravda ;-D.

2 0
možnosti

Takže jednoznačnou odpověď jste dostal a chtěl jste ji prověřit, až potud je to úplně v pořádku. Dál už je vidět, že chcete mermomocí původní výrok zpochybnit a už jen spekulujete a přizpůsobujete si nalezené jednotlivosti svému přání. Přitom jde úplně o houby. Co na tom záleží? Je úplně putna kdy vrátil knížku, ale co dokázal pro renomé svobodné ČR vykonat. Není toho málo. Jestli vám stojí zato ztrácet čas hledáním jednoho datumu prosím, je to vaše věc.

3 0
možnosti

Házení špíny na poslední chvíli.

Kdyby měl autor výhrady ke každému kandidátovi, které by popsal,tak by to bylo naprosto v pořádku.

Takto je jen zbabělý, tendenční demagog.

Nyní sledují debatu prezidentských kandidátů a moje hodnocení je:

Hilser-3, Bašta-5minus, Pavel-1, Nerudova-1, Zima-4, Diviš-5, Stredula-2, Fischer-2minus.

2 4
možnosti
Foto

Klasika, kam vítr tam plášť. A to ještě jako za komančů vystudovaný rozvědčík vlastně není jasné kde sedí jeho velící důstojník.

4 1
možnosti
Foto

Dostudovaný rozvědčík veWashingtonu v USA. Tam ukončil studium.;-D. Nastoupil v roce 1994 do Vojenského zpravodajství, kterému velel genrál Radovan Procházka politický vězeň z 50 let osouzený na doživotí a který si Pavla, jako bývalého komunistu oblíbil pro jeho charkterové vlastnosti a znalosti. Vojenské zpravodajství byla součást vojenského vzdělání a učili se zde analitické činnosti a s SSSR to nemělo nic společného.

4 0
možnosti
Foto

V roce 1992 byl na kurzu strategického zpravodajství, Defense Intelligence Agency, Washington D.C., USA a tedy i zároveň byl v KSČ a předsedou ZO KSČ. Je to zajímavé. V roce 1990 SNB a armáda musela projít prověrkou. Voják a ani příslušník SNB nesměl být KSČ a v žádné politické straně. To znamená, že všichni museli vstoupit z KSČ, nesměli si zadat s StB a s vojenskou kontrarozvědkou. Kdo nevytoupilz z KSČ končil. Kdo si zadal s StB končil. Jak je možné, že on tomu unikl a ještě se dostal do USA a byl i zástupce vojenského přidělence. To nějak nechápu.

1 0
možnosti
Foto

Vy nechápete spoustu věcí, ale kdo je vlastně jeho řídící důstojník se možná dozvíme až po mnoha a mnoha letech. On na studiu v Moskvě byl řádně prověřený.

3 6
možnosti
Foto

V roce 1993 byl zástupce vojenského a leteckého přidělence v Belgii, Nizozemsku a Lucembursku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 26,59
  • Průměrná čtenost 2707x
Zajímá mne ledacos - a o tom nejzajímavějším,co se mne skutečně vnitřně dotklo, bych chtěl psát něco zajímavého.

Seznam rubrik