Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Ono je uplne jedno kolik lidi tam prislo. Dulezite je, kolik jich hodi komu hlas ve volbach. Obcane nejsou blbi aby si nechali vymyt mozek medialni masáži. Cim vic antibabis, tim vic hlasu dostane.

0 0
možnosti
JK

Vtipné, lidé spontánně přijdou podpořit kandidáta na Hrad a protože to není Babiš, tak je to shromáždění anibabiš. ;-) Když to srovnám s tím, že Babiš se musel vmísit do fronty na korunovační klenoty, aby aspoň nějací lidé okolo měl, pak je to jasné.

Babiš a jeho příznivci se hnutí antibabiš tak bojí, že ho už vidí všude.

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na důležitou informaci. že tam v noci armáda nanosila figuríny, aby to vypadalo, že tam je hrozně moc lidí. ;-D

2 2
možnosti
VH

Před Burešem se zamklo i Jezulátko ;-D

6 4
možnosti
PK

Stejně to musel být pro fanoušky agenta STB Bureše velký šok. Žádní policisté, úsměvy na tvářích, kolem pana generála neběhalo deset lidí z ochranky, policisté v civilu nemuseli zaklekávat děti, nikdo se nepral, nikdo nenadával. Pan generál mluvil slušně, jasně a stručně, přesto vřele. Nikoho nenapadal, poděkoval, podával ruce nechal se fotit a nemusel nikoho překřikovat.

No jo, prostě naprosto jiná liga. Prezident, jak má být.

16 3
možnosti
MB

Je vidět, že protistrana je slušnější. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Je zajímavé že na ČT neukázali kolik je tam lidí a pronesli, že přišla stovka lidí. Na tom náměstí v čele je obchodní dům a nahoře na střeše domu je parkoviště. Tam bylo plno lidí. V každém okně OD se tlačili lidi. Prostě jsem ukázali, že na severu nežijí jenom samí tupouni.

3 0
možnosti
JK

J79a43n 29K76o40z91á23k

18. 1. 2023 22:22

Každá atrakce přitahuje lidi.

0 0
možnosti

Nerozčilujte se, praskne vám žilka a budete tahat nohu. Vždyť na tom, kolik bylo v Ústí n.L. příznivců P. Pavla vůbec nezáleží. Rozhodovat bude pátek a sobota na konci ledna.:-)

6 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že touha vidět Pavla donutila lidi, až z Vansdorfu sednout na autobus a jet do Ústí nad Labem. Ty lidi stali vedle mě. Nikdo je k tomu nenutil. Přijížděli od Kadaně, Chomutova, Mostu, Teplic, Děčína. Atmosféra byla fantastická. Pavel se nemohl davem lidé prodrat k podiu a ani k autu. Na ́ ́Ustí je to famozní úspěch. Takový dav lidí neměli ani komunisté a ani SpD. Na jejich shromáždění je vždy kolem stovky lidí.

12 0
možnosti
PK

I v Ústí, známé to baště různých podvodníků, už bylo potřeba ukázat, že i my chceme změnu k lepšímu. Včera se to povedlo. A na rozdíl od té druhé party, šlo to bez nenávisti, různých úplatků a s úsměvy. Palec nahoru, že je nás na severu pořád ještě dost.

5 0
možnosti
PK

A co vám na tom vadí? Je to náměstí a bylo plné. Nevím, kde v tom vidíte nějakou lež. Sice nesouhlasím, aby vám podobně hloupé příspěvky někdo někde mazal, ale to je tak jediné, s čím s vámi dokáži souhlasit.

Vzhledem k tomu, že v Ústí nad Labem vyhrál Babiš, byla účast velmi slušná. A přímo skvělá na to, že tahle návštěva byla dost narychlo a ne příliš dobře propagována.

Nakonec ale, když si vzpomenu na těch pár lidí, kteří stáli na Mírovém náměstí s Babišem (a ještě se stihli poprat), nebo na to jak před podiem SPD+Trikolora postávalo asi dvacet lidí, pak si myslím, že ústečané jednoznačně ukázali že i jejich srdce generál získal.

A závěrem. Když už píšete o lži v Ústí nad Labem, pak vám doporučím se podívat na programy stran ústecké koalice a na dosavadní výsledky jejich práce. Znovuzavedení poplatků za odpad. Zdražení jízdného. Žádost o úvěr, který bude splácet až radnice nová. Toť asi vše k těm lžím.

Hluboce dýchejte. Je to dobré na stres.

13 0
možnosti
VS

Krásná práce. Když v tomto duchu vytrváte i nadále, blogger roku vás jistě nemine.

1 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 26,59
  • Průměrná čtenost 2707x
Zajímá mne ledacos - a o tom nejzajímavějším,co se mne skutečně vnitřně dotklo, bych chtěl psát něco zajímavého.

Seznam rubrik