Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak mne předběhli hrdí Poláci s nespravedlivou fotbalovou pokutou : http://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=623443

0 0
možnosti

Pokud vím, tak nikde není taxativně vymezeno, o čem se nemůže v EU rozhodovat na základě většiny. Je to divné, ale je to tak. Takže mají pravdu ti, kteří říkají, že zaplatit musíme. Jedinou možností se bránit takovým rozhodnutím je vystoupení z EU - samozřejmě po zaplacení této pokuty. Ani Visegrádská čtyřka proti tomu nic nezmůže.

0 0
možnosti

Raději bych se složil na vztyčený prostředník z mramoru. A nebo ty inženýry rovnou přijímal, na pole 2 metry od německých hranic. Z naší strany oplotit.

0 0
možnosti

Zatímco při sbírce na Národní divadlo šlo o projev kulturnosti českých lidí, tady by sbírka evokovala pravý opak.

A před reakcí na můj příspěvek doporučuji zjistit, kolik k nám každoročně proudí migrantů z rusky mluvících zemí nebo kolik tu zůstává zahraničních studentů po absolutoriu.

Bude v tu ránu jasnější, že se s těmi "migranty" docela dobře snášíme už desetiletí.

0 0
možnosti

Nas*at ! Ať to zaplatí ti kdo schválili Lisabonskou smlouvu !

1 0
možnosti
Foto

Zaplacení pokuty=přiznání viny, my jsme se ale ničím neprovinili a do EU jsme nevstupovali ve vidině upomáhat se až do vlastního sebezničení celému světu. Neplatit, celé to tóčo kolem migrace a migrantských kvót důsledně ignorovat a přijmout opatření, která by nám umožňovala v případě nutnosti účinně hlídat vlastní hranice.

3 0
možnosti
Foto

„Přesvědčen, že hrozné plameny šlehající v nešťastný den – neb tak navždy nazývati bude národ československý 12. srpen – z překrásné budovy Národního divadla, pohltily svár mezi oběma věhlasnými národy království českého, spěchám, abych Vás zpravil, že českoněmečtí soukmenovci béřou největšího podílu na nesmírném neštěstí našem.“ Součástí tohoto textu bylo zaslání peněžního příspěvku. Takže můžeme vyvracet jeden z mýtů, a to ten, že pouze Češi přispěli na „své“ divadlo.

Překvapením pak může být, že bez zásadní finanční pomoci habsburského dvora by vůbec nemohlo být Národní divadlo postaveno. Ostatně i souhlas dvora byl nezbytný pro otevření jakékoliv veřejné budovy v tehdejší monarchii. Ale výčet těch, kteří přispěli, mezi které patřili šlechtici a představitelé rozvíjející se podnikatelské vrstvy pak vyvrací další z mýtů, že pouze chudí lidé zajistili svými skromnými penězi vznik Národního divadla. (http://www.rozhlas.cz/plus/jaktobylo/_zprava/zaplatila-sbirka-narod-sobe-vystavbu-narodniho-divadla--1630172)

Docela by mě zajímalo, kolik by se vybralo. Tipuji tak na pokutu za špatné parkování ;-D

1 1
možnosti

V tom posledním odstavci máte pravdu, v těch dvou předcházejících píšete věci, které se současnou migrantskou krizí nemají žádnou souvislost.

Neplatit, neplatit a ještě jednou neplatit! Ani z veřejných sbírek, ani ze státní pokladny!

Já osobně bych na sbírku na pokutu nepřispěl. Nesouhlasím s tím, aby se platila, tak na ni nebudu přispívat.

Na výstavbu zátarasů naopak klidně pošlu pět tisíc.

Ale pokutu neplatit! Západoevropské státy s námi nekonzultují pravidla, za kterých mají být migranti do Evropy vpouštěni, takže nemají právo chtít, abychom s nimi sdíleli potom odpovědnost za to, když jich na své území vpustí příliš mnoho, tedy za něco, o čem rozhodují výhradně oni.

Když někdo vaří polévku a nedá mi možnost ovlivnit, kolik soli do ní dá, tak nemůže po mně chtít, abych s ním nesl důsledky toho, když polévka je potom přesolená.

2 1
možnosti

Ti, co nemají paušál nebo dostatečně předplaceno, by mohli mít problém se SMS úhradou, ale to není hlavní důvod, proč odmítám váš dobře míněný nápad. Švejkování je sice pěkné, ale defacto bychom tím uznali legitimitu požadavku Bruselu. Co naše suverenita? Máme snad za ni někomu platit? Buď jsme svrchovaný stát nebo nejsme. Tečka. [>-]

3 0
možnosti

Nelze uhradit tuto pokutu.

Jakmile ji uhradíme, tak zbytek EU uvidí, že jsme ochotni ke kompromisu, a budou stupňovat své požadavky.

Tohle by nebyla pokuta jako za špatné parkování, která je vyřešena jednou provždy v okamžiku, kdy řidič nebo majitel vozu uhradí.

Tady musíme ukázat, že prostě na tuto hru nepřistupujeme. Jinak tuto pokutu uhradíme, ale tím vyřešíme jenom to, že jsme dosud migranty nepřijímali, avšak nevykoupíme se tím z povinnosti přijímat jiné migranty v dalších měsících a rocích. A budeme platit donekonečna.

Nikoli! Odmítnout, a to i za nejkrutější cenu určitého šikanování! Není jiná možnost.

3 0
možnosti

Bohužel , součástí takových pokut vždy bývá velká penalizace za každý den prodlení se zaplacením, takže zaplatit je nutnost

0 2
možnosti

Složte se. Budeme rádi;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 26,59
  • Průměrná čtenost 2707x
Zajímá mne ledacos - a o tom nejzajímavějším,co se mne skutečně vnitřně dotklo, bych chtěl psát něco zajímavého.

Seznam rubrik