Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vydrží nadvládu 30% občanů nad zbývajícími 70% občanů, tedy naprosté popření základního principu = vlády zástupců většiny občanů?

Nesmysl - nejedná se o žádné popření. Je to jen zdržovací taktika, jak vytřískat

z 39% poslanců 100% vliv. Rozpor je i v tom, že kdyby těch zbylých 61% poslanců chtělo nějakou vládu, tak se nedomluví. Ve skutečnosti stojí na jedné straně ANO a na druhé straně deblok ODS, ČSSD, KDU, STAN, TOP09. Piráti se nechtějí připojit na žádnou stranu, SPD by chtěli k ANO a komunisti z toho mají šfadu.

0 0
možnosti

ZEMAN NIKDY !!! Kdo to hodí Zemanovi musí si být vědom toho, že ČR totalitně ovládnou dva usvědčení lháři, podvodníci, kteří nerespektují zákony, ústava a soudní rozhodnutí jsou pro ně jen cár papíru, přinesli nejen do politiky buranské chování s veřejným používáním těch nejsprostších slov. Obklopují se bezcharakterními existencemi, nezřídka vrcholnými protagonisty bývalého totalitního režimu a jeho represivních složek a agenty východních mocností. Zajímá je pouze vlastní prospěch a vlastní konto a neváhají kohokoliv, i vlastní rodinu obětovat pro svoje EGO a peníze.

Beru vážně 1. i 2. kolo volby prezidenta a rozhodně půjdu volit.

0 0
možnosti

J80a12r66a 59R95a42n46k

11. 1. 2018 1:57

A ma to! Babis da listinu podepsat svym hostum v restauraci ve Francii;-)

0 0
možnosti

Možná je to nejlepší, co Nás mohlo potkat.

2 0
možnosti
Foto

Pan prezident Zeman je trpělivý. Podívejte, jak dlouho čeká na svého hradního kancléře Vratislava Mynáře, až mu přinese svoji bezpečnostní prověrku. Čeká i na svého mluvčího Jiřího Ovčáčka, až mu přinese článek Ferdinanda Peroutky. No a teď bude stejně trpělivě čekat na podruhé jmenovaného premiéra Andreje Babiše, až mu přinese seznam 101 poslanců, kteří vysloví jeho vládě důvěru.

3 0
možnosti

babis nema nic jiste, snemovna se muze rozpustit a prezident vyhlasi nove volby

0 0
možnosti

Rozpustit a vypustit... to že by poslanci udělali?

2 0
možnosti

J19a16n 72R51á96ž

10. 1. 2018 16:49

Když se sežene v předčasných volbách většina voličů, která zvolí jinou stranu než ANO, bude jen dobře. Premiérem nebude Babiš.

Ale že by toho byly v dohledné době schopny ODS, ČSSD, či Piráti pochybuji a víto i lídři těvhto stran. O pidistranách TOP09 nebo Starostech, včetně Lidivců se ani nezmiňuji. Takže berte situaci takovou, jak rozhodli voliči , že ANO + KSČM + SPD má pohodlnou většinu, a protože nikdo s tradičních stran nechce s Babišem mluvit, bude vládnout sám. To je realita!.

3 0
možnosti

Zeman se v úterý odpoledne na Pražském hradě sejde s předsedou hnutí

(SPD) T.Okamurou. Hradní mluvčí J. Ovčáček to řekl - Oba politici budou podle něj den před hlasováním sněmovny o důvěře pro vládu Andreje Babiše (ANO) probírat "zajímavá témata" ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Autore, hrubě se mýlíte. Strany v PS nejsou rozděleny v poměru 30 : 70, ale trochu jiném: 30 : 10 : 10 : 10 : 8 : 7 : 6 : 5 : 5 (přibližně). A všechny partaje považují ty ostatní za naprostý póvl, se kterým se přece nebudou zahazovat. Při této konstelaci se nemůžete divit, že ten nejsilnější diktuje podmínky.

3 0
možnosti

NIkoli, jsou rozděleny v úplně jiném poměru, např ANO má více než desetkrát více poslanců než TOP 09

2 0
možnosti

Pozn. prezident nic takového v parlamentu neřekl. Řekl tu podmínku novinářům při odchodu...

0 0
možnosti

Jen bych to ponekud opravil. Ne pri odchodu, ale na odchodu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS